www.alcadibo.ro

 

 

 

Parteneri

Mai jos veti gasi principalii nostri parteneri, o serie de nume importante de pe piata produselor industriale. Mentionam ca, pentru aceste companii, Alcadibo Trading SA este distribuitor autorizat.

 

F U R N I Z O R I

"Vom continua programul de modernizare a sondelor şi eforturile de a spori eficiența producţiei. Vom continua de asemenea să maximizăm nivelul producţiei din România prin intermediul unui program intensiv de forare combinat cu re-dezvoltarea a 50 zone principale şi vizăm continuarea succeselor înregistrate de programul de reorganizare a sondelor..."

 

Lamps and lighting systems from OSRAM provide a beautiful view of things, ensure safety andcomfort,allowing for the efficient use of resources. After 100 years, OSRAM it is "passionate about intelligent light". As a globally operating company, we also explicitly encourage socially and environmentally responsible policies around the world - as well as sponsoring art and culture at home and abroad.

 

Grupul Industrial ELECTROCONTACT se prezinta azi cu o oferta competitiva si diversificata pentru sectoare dinamice si importante ale economiei: echipamente si accesorii pentru industria chimica si petrochimica, aparataj electric pentru industria siderurgica, navala, constructii civile, constructii de masini-unelte, echipamente pentru masurarea si distributia energiei electrice. Gama de produse cuprinde: aparataj antiexploziv, sesizoare inductive si optoelectronice, comutatoare cu came, limitatoare, separatoare, microintrerupatoare, prize si fise industriale, transformatoare, blocuri de masura monofazate si trifazate, etc.

 

Grupul Rompetrol OMV este o companie petroliera multinationala, cu sediul in Amsterdam, Olanda, desfasurandu-si activitatea in 13 tari si cu majoritatea activelor si operatiunilor in Franta, Romania, Spania si Sud-Estul Europei. Grupul Rompetrol este implicat in activitati de rafinare, marketing si trading, dar si in operatiuni aditionale - explorare si productie, servicii petroliere, EPCM, transport, etc. Grupul intentioneaza sa devina unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa si sa obtina o pozitie consolidata in bazinul Marii Negre si al Marii Mediterane.

 

EL-CO is the most important manufacturer of a complete range of ceramic fuses in Eastern Europe. Furthermore our company is the only producer of ceramic lampholders in Romania, that are manufactured according to European (VDE) and USA (UL) quality standards. Our product range also includes household ceramic based sockets, plugs, connectors and switches.

S.C. UMEB SA, este o prestigioasa companie romaneasca specializata in proiectarea, fabricarea si comercializarea motoarelor electrice de joasa tensiune si a grupurilor electrogene.Produsele noastre respecta cerintele directivelor europene de referinta. De asemenea, calitatea produselor s-a imbunatatit constant si a facut din UMEB un partener apreciat de clientii din tara si din Uniunea Europeana.

 

ABB is a leader in power and automation technologies that enable utility and industry customers to improve performance while lowering environmental impact. The ABB Group of companies operates in around 100 countries and employs about 120,000 people.

 

SC CONTACTOARE SA a fost infiintata in anul 1975 si are sediul in Strada Mesteacanului nr 10, Buzau, Romania. Avand o experienta de mai mult de 30 de ani in proiectarea, executia si comercializarea aparatajului electric de joasa tensiune, firma noastra si-a diversificat de la an la an gama de produse aflate in fabricatie, prin asimilarea de noi produse cum ar fi: corpuri de iluminat stradal, corpuri de iluminat interior, aparataj electric divers, bunuri de larg consum precum si executia de stante, matrite, acoperiri galvanice, vopsiri in camp electrostatic atat pentru productia proprie cat si pentru terti.

C L I E N T I

"ARGECOM S.A PITESTI este o societate comerciala cu capital integral privat, ce a luat fiinta la 15 decembrie 1990, prin reorganizarea Trustului de Constructii Industriale Arges. Obiectul de activitate al S.C.ARGECOM S.A. consta in realizarea de obiecte de investitii in tara si peste hotare in domeniile: Pentru realizarea acestor obiecte, S.C.ARGECOM S.A. dispune in prezent de o gama larga de masini, utilaje si echipamente moderne si cu mare productivitate pentru constructii, majoritatea acestora fiind achizitionate in ultimii 3 ani.
Baza de productie industriala a S.C.ARGECOM S.A.Pitesti, situata pe platforma ARPECHIM, are o suprafata de 14 ha si cuprinde atelierul de tamplarie si mobilier, atelierul de confectii metalice, atelierul de confectii armaturi, atelierul de prefabricate din beton, depozitul central si laboratorul central S.C.ARGECOM S.A. autorizat gradul 2."

 

CHIMCOMPLEX BORZESTI
"Parte a Grupului SCR, cel mai puternic grup industrial din România, CHIMCOMPLEX S.A. BORZEŞTI este unul din cei mai importanţi fabricanţi de produse chimice din România.Actul de înfiinţare a Combinatului Chimic Borzeşti a fost semnat în anul 1954, iar în anul 1959 au intrat în funcţiune primele obiective: fabrica de oxigen, instalaţiile producătoare de detoxan şi monoclorbenzen, după care în 1960 au fost puse în funcţiune uzina de sodă caustică, cu instalaţiile: electroliza cu diafragmă, clor lichid, acid clorhidric, evaporare-topire împreună cu instalaţiile pentru fabricarea clorurii de var şi a hexacloranului."

 

I"SOVOLTA AG, cu sediul în Wiener Neudorf, este o filială în totalitate deţinută de către Constantia - Iso AG. Compania este printre liderii mondiali în fabricarea de laminate cu destinaţie tehnică, materiale compozite şi materiale electroizolante, cât şi produse pentru interiorul aeronavelor şi materiale de protecţie la foc."

 

"Europan Prod S.A. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Pitesti, judetul Arges.
Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza constructii si reparatii cai ferate. Compania are un efectiv de 29 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania
Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. "


PETROM-OMV
"Vom continua programul de modernizare a sondelor şi eforturile de a spori eficiența producţiei. Vom continua de asemenea să maximizăm nivelul producţiei din România prin intermediul unui program intensiv de forare combinat cu re-dezvoltarea a 50 zone principale şi vizăm continuarea succeselor înregistrate de programul de reorganizare a sondelor..."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zeroweb.org